Business & karriere: Kende din regerende stjerne!

“Ved din regerende stjerne. En mand er bedre modtaget af én nation end en anden, eller er en velkommen af en by end en anden. Han finder mere held i et kontor eller holdning end i en anden, og alle om sine kvalifikationer er lig eller endda identiske. Lad hver mand kender sin lykke samt hans talenter. Følg din ledestjerne og hjælpe det uden fejl alle andre for det. Vide, hvordan at omplante dig selv. Der er lande med hvem man skal krydse deres grænser for at gøre ens værdi følt.”
— Balthasar Gracian, (Spanien, 1600’s)
Har du nogensinde følt, “her er jeg, bedste job jeg nogensinde har haft, gode penge, en fremragende karriere flytte — men hvad i alverden jeg laver her, hvor jeg føler mig så alene, og ud-af-sted med mine omgivelser? Hvordan dette ske for mig?”
Jeg har været der, fordi nogen tilbød mig et job, og jeg accepterede, at kende ahead of time, intuitivt jeg ville ikke føle sig hjemme i byen og omgivelserne.
– Eller måske du elsker din placering, men desværre ikke er i stand til at finde eventuelle åbninger i dit område. Jeg har været der også. Ser tilbage på mine år i Austin, Texas, vil jeg ikke tro antallet af kortsigtede, soul-tømning job jeg prøvede meget hårdt og uden held gør at. Mit job-varigheden varierede fra kun to timer (som var lang nok når du hader, hvad du laver!) til flere måneder (hver dag tilsyneladende som en evighed) før min muligheder i radio-og endelig kom.
Det er en sjælden person disse dage, der er i stand til at sige, “Jeg elsker dette fællesskab, elsker mit hjem, elsker det arbejde, jeg gør, får langs great med min business kolleger og arbejdsledere. Hvordan du slå perfektion?”
Der er en vidunderlige citat jeg gentog mig selv mange, mange gange i løbet af mine op-og nedture i Texas.
“Dermed det første princip i ændre ens karakter er at søge et andet miljø, for at lade nye kræfter spiller på vores ubrugte akkorder, og drage os en bedre musik.”-Will Durant
Det er, hvad jeg ønskede! Jeg ønskede en anden placering – et andet sted, hvor nye kræfter kunne spille på min ubrugte akkorder og tegne fra mig en bedre musik.
“Der er nationer med hvem skal man passere deres grænser for at gøre ens værdi filt.” — Gracian
Ja! Ja! Ja! Det er hvad jeg ville. At krydse grænser og føle min native talenter vurderet igen.
“Ved din regerende stjerne,” skrev den spanske præst Gracian i The Art af verdslig visdom. “En mand er bedre modtaget af én nation end en anden, eller er en velkommen af en by end en anden. Han finder mere held i et kontor eller holdning end i en anden, og alle om sine kvalifikationer er lig eller endda identiske.”
Vi er bedre modtaget i bestemte steder eller områder end i andre, velkommen når vi dukker op, og vi helt sikkert finde mere held i ét sted end en anden.
“Men hvor, hvor hvor er dette sted?” Jeg spekulerede.
I Texas, for hver 100% plus jeg gav i min karriere, returnerer (føle sig værdsat, værdsat, og monetarily belønnes), altid faldt kort.
Jeg vært for en middag talkshow for en stund på en Austin TV-station. Vores ratings var stor. De gæster, jeg bestilte var top navne i den litterære, underholdning, selv-forbedring og politiske arenaer.
Efter vores ratings kom i en fjeder, kunne ikke jeg tro, hvor godt showet var gør.
Adskillige dage senere, men ønskede General Manager at se mig.
Efter alle år af min seriens succes, sagde han, “James, jeg kan ikke klage over din ratings. Det er godt for annonceindtægter, men jeg endelig fik en chance for at se dit show i går. Som du ved, jeg har kun et tiende klasse uddannelse, aldrig færdig med high school, begyndte i salg, arbejdede min måde op til hvor jeg er i dag.” Han strålede stolt, “Jeg ikke forstod det.”
Jeg vidste, hvor han sagde, “Jeg ikke gjorde forstår det,” mit show var dødsdømt.
GM blev den standard, som alle forretningsbeslutninger på vores stationer blev foretaget.
Jeg ville kalde ham, “Idiot,” men behersket mig selv.
Min favorit linje i Texas TV kom fra en kvindelig nyheder direktør, der fortalte mig, “du har en kandidatgrad. Vi behøver folk, at smart for at gøre nyheder.” Jeg har aldrig arbejdet på denne station.
“Lad hver mand kender sin lykke samt hans talenter. Følg din ledestjerne og hjælpe det uden fejl alle andre for det. Vide, hvordan at omplante dig selv,”minder Gracian os.
Vide, hvordan at omplante dig selv!
Endelig, jeg transplantation selv, endnu en gang. Det var tid til at flytte fra nyhedsrummet og gå ind i undervisningen; Brug endelig at mastergrad henviste til tidligere, ikke var nødvendige for at rapportere nyheder.
“Der er et simpelt svar på spørgsmålet ‘ hvad er formålet med vores individuelle liv?” AJ Ayer skrev. “De har uanset formål, det lykkes os at sætte ind i dem.”
Men hvis du tror, du er at være styret af og mod en højere skæbne, som jeg gør, brug hvad andre ved (deres gaver og ressourcer) til at informere og oplyse dig selv.
Jeg har også med succes brugt udflytning astrologi som et vigtigt redskab til at følge min ledestjerne. Gennem min sessioner med Cait Benten, jeg er at finde, som vi alle ønsker at gøre, en balance mellem det “rette sted” og “rigtigt arbejde” kombineret.
“Denne gang, ligesom alle andre gange, er et meget godt, hvis vi men, hvad de skal gøre med det..” –Ralph Waldo Emerson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.