Automater og lokke af Instant Home Baseret Business

Hvis du overvejer at automater som et hjem baseret virksomhed her er tre meget korte fakta om automater.

Automater vil begynde at tjene indtægter for dit hjem baseret virksomhed næsten øjeblikkeligt.

En helt ny, høj kvalitet maskine er faktisk meget billigt.

Enhver maskine på det rigtige sted er meget realistisk mulighed for at betale for sig selv inden for et år.

Disse tre enkle kendsgerninger er fra min 8 års erfaring at eje en vending virksomhed. Jeg husker den dag min første maskine gik ind på en placering. Det var en cigaret maskine og efter vi hængte det på væggen i baren vi sad rundt og havde et par øl. Inden for 30 minutter efter vi var færdige så jeg min første kunde gå op til min maskine og købe en pakke cigaretter. Jeg så den instant cash flow ske, og det var vidunderligt.

Jeg betalt for meget for denne maskine. Det skulle have kostet mig kun $2,400.00 plus moms, men i stedet jeg betalte over $8,000.00 fordi jeg behandlet med en mulighed for selskab og de gav mig et sted, da jeg købte denne maskine fra dem. Jeg kan fortælle dig, der er ikke noget mere tilfredsstillende end at se nogen sætte penge ind på din automat. Da jeg så min første kunde købe fra mig, den sidste ting, jeg tænkte på var, hvor meget jeg brugte, min virksomhed var nu tjene penge!

Jeg var hooked og det var dejligt. Min første placering genereret en tilbagevenden til mig af næsten $5,500.00 i det første år. Dette tal tager hensyn til de kommissioner, som jeg betalte baren for hver pakke cigaretter jeg solgt i baren. Mit salg i 1996 i gennemsnit 300 pakker med cigaretter pr. måned med en $2,00 margen.

Hvis jeg havde købt min første automat direkte fra en grossist og fandt dette sted selv jeg sandsynligvis ville have sparet mig selv over $5,000.00 og pote at cigaret maskine inden for det første år.

Men at finde placeringer til en automat kan være vanskelig og tidskrævende. En vending mulighed for selskab (Rip-off Bizop automater selskab) kan sælge dig en automat med en placering for din maskine. Du skal betale væsentligt mere for det, men de tager hovedpine ud af at starte en virksomhed ved at give en perfekt kombination af automater med en placering, så du kan begynde at tjene indtægter straks. Det er den perfekte lokke for den instant hjem baseret virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.