At indføre den virtuelle tidsmaskine, giver tilbage din værdifulde tid

Minneapolis, MN – oktober 23, 2003 – endelig en forholdsvis ny skabelse giver folk tilbage deres tid – ærinder og concierge service industrien. Disse tjenester popping mere og mere over hele landet. Det nyeste ærinder og concierge-service i Minneapolis og St. Paul område er Twin byer ærinder. Disse tjenester er stigende i popularitet, fordi ærinder tjenester fungerer som en virtuel tidsmaskine, der frigør travlt voksne ved at tage sig af disse tidskrævende aktiviteter. Disse tidskrævende aktiviteter kan være alt fra kører til rengøringspersonale, at få dagligvarer, gave shopping, og stå i kø på DMV, bare for at nævne nogle få. Twin byer ærinder, en ny ærinder og concierge service for Twin byer Metro område vil give dig tilbage din tid til de ting, der betyder mest for dig, som familie og en balanceret livsstil.
“Jeg har bemærket, at så mange mennesker lever sådan en forhastede livsstil nu-en-dag”, siger Melissa J.A. Carey, ejer af Twin byer ærinder. “Jeg har altid fundet nydelse i gav folk tilbage, deres liv og tilregnelighed, så jeg ønskede at gøre denne tjeneste tilgængelig for alle. Det lader til, at ingen har tid til at sidde sammen og spise som en familie, eller endda tale med hinanden længere. Jeg tilbyder mine tjenestegrene til mine klienter som en livsstil management løsning, således at de kan tage kontrol over deres liv og finde mere nydelse.”
Twin Cities ærinder ikke kun henvender sig til travle voksne, men også tjenester andre befolkningsgrupper, der har brug for denne bistand, som seniorer og virksomheder. Seniorer finde disse tjenester værdifuldt, som det synes mindre at pålægge at kalde en ærinder service end travlt familiemedlemmer og venner. Ærinder tjenester give seniorer til at leve mere uafhængigt liv ved at give dem en hjælpende hånd med dagligvarer, læse e-mail, madlavning, picking up recepter og meget mere. Virksomheder i årstidens crunch-gange bruge ærinder tjenester at holde arbejdsbyrden afbalanceret for medarbejderne og også tage på projekter, der kræver særlig opmærksomhed.
For at tage kontrol over din tid og bruge det hvor du ønsker, give Twin byer ærinder et opkald i dag på 612-207-3135 eller besøg din tid er værdifuld. Tag det tilbage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *