“Hvor er Amerika ledes til?”, New York millionær vidundere…

Hej! Godt nytår. Du kan leve et langt sundt liv og trives.
Ifølge en undersøgelse foretaget af amerikanske dept. af sundhed & Human Services opnå 96% af amerikanere aldrig økonomisk uafhængighed. De ender afhængigt af velgørenhed, velfærd, familie, eller er tvunget til at arbejde forbi deres pensionsalder.
Ifølge IRS har ikke 85% af de mennesker, der fyldte 65 år endnu $200 i deres bankkonti! US Census Bureau siger at 97% af amerikanere aldrig realisere deres drømme og ønsker i livet, og er tvunget til at gå på Pension på årlige indkomst på $10.000 eller mindre!
Gennemsnitlige amerikanske er $15.000 i gæld, ikke herunder deres hjem og bil betalinger.
Forældrene bliver nødt til at bruge mere end $150.000 + for at hæve deres børn til en alder af 18 år og vil bruge en anden $77.000 for at sende dem til kollegiet.
Hver dag ca. 2.200 amerikanere mister deres job, mens mere end 20.000 familier miste deres hjem til afskærmning hvert år, og en anden 500.000 fil personlige konkurs.
Nogle af de største amerikanske selskaber har løbende nedskæringer deres arbejdsstyrke og æglæggende off tusindvis af mennesker i de seneste ti år.
Amerika svækkelse og synker dybere ind i en gæld nation. Paradokset er, at Amerika er den rigeste og største nation på jorden, og endnu millioner af befolkningen lever under fattigdomsgrænsen.
Hvorfor er det så? Hvorfor er det at 1% af amerikanerne kontrol 37% af alle rigdom, 60% af alle selskaber, og 10% af alle ejendomsmægler?
En af grundene er at de fleste mennesker ikke kender HEMMELIGHEDERNE af de rige og MAGTFULDE og er uvidende om dynamikken i skabelse af velfærd, bevarelse og fastholdelsen.
Fleste af mennesker er blevet vildledt til at tro, at for at opnå økonomisk sikkerhed, succes og lykke, alle de skal gøre er at gå på college, opnå en grad og få et job.
Intet kan være længere fra sandheden!
At gøre begge enderne mødes, både ægtemænd og hustruer er nødt til at gå på arbejde.
I nogle tilfælde, nogle mennesker har to eller flere arbejdspladser: dag job, aften job og weekend job.
De tilbringer hvert minut af livet kører fra et job til næste, og har ikke tid til at nyde de penge, de gør eller selskab og kærlighed til deres familier.
Både mand og kone har næppe tid til hinanden eller deres børn.
Børn har ingen rollemodeller og er blottet for ordentlig forældrerollen. Nogle begynder at skulke, hænge ud med de forkerte bande, ved hjælp af narkotika og begår forbrydelser.
Dette fører til moralsk forfald, manglende disciplin, dropper ud af skolen og livet ind og ud af fængsel, teenage graviditet og velfærd afhængighed.
Det er ynkeligt! Selv når begge forældre arbejder, de stadig har bjerge af regninger at betale: realkreditlån, bilen, kreditkort regninger og personlige lån.
Når de mister deres job, er de i stand til at fortsætte betalingerne, så de mister deres bil, så deres hjem og kassekredit og sandsynligvis ende op på skid rækker.
Dette fører til ægteskabelige stridigheder, utilfredshed, skilsmisse og depression.
Og livet i andre kontinenter og i lande i verden er ikke bedre!
Da økonomierne og valutaerne i de andre lande i verden afhænger i vid udstrækning amerikanske økonomi og valuta, påvirker uanset hvad der sker i Amerika i sidste ende andre lande!
Amerika giver milliarder af dollars i finansielle og militære aids årligt til mange lande i verden.
Men mange af regeringerne i disse lande (især udvikle dem) er korrupt til knoglen!
De stjæler disse milliarder af dollars og salt dem væk i hemmelige schweiziske bankkonti.
De bruger ikke det til at bygge fremstillingsindustrier, der vil skabe arbejdspladser for deres land mennesker.
De bruger ikke det til at opbygge infrastrukturer for at øge livskvaliteten for deres folk.
Deres folk har ingen moderne faciliteter og infrastrukturer, gode veje, elektricitet, rindende vand, telekommunikation service eller arbejdspladser.
De har ingen business, ingen fremtid og intet håb!
Det forklarer, hvorfor nogle af dem fuske i svindel, mens andre slippe for at søge en bedre skæbne i Amerika og europæiske lande.
I stedet for at give milliarder af dollars til disse korrupte regeringer at berige nogle få korrupte politikere, hvorfor ikke give de samme milliarder af dollars til amerikanske virksomheder, så de kan gå til disse lande og hjælpe dem med at opbygge deres økonomier og skabe arbejdspladser gavne borgerne?
Det er, hvad amerikanske regering skal gøre, hvis det er seriøst interesseret i at hjælpe mennesker fra andre lande i verden.
Dette kan hjælpe med at forbedre internationale relationer og genoprette respekten og kærlighed at andre lande engang havde for Amerika.
Du er velkommen til at udskrive eller offentliggøre denne artikel overalt og læse og også sende til dine venner og godt wishers og kan du bevare den ressource boksen nedenfor.
Har et godt nytår fyldt med sollys, succes, godt helbred og kan dine drømme og ambitioner til virkelighed.
Varmt,
-Key Benney

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *