Skab liv i hjemmet med planter

Det er den helt store trend lige nu inden for boligindretning, og det er ikke så underligt. Planter får naturen ind i hjemmet, de frisker luften op, og så er de tilmed dekorative. Og så findes planter i et utal af størrelser, former, farver og krav til pleje og vanding, så der er ingen undskyldning for at få så mange planter ind i hjemmet som muligt! Læs med her og få inspiration til dit næste plantekøb.

Planten, der passer til din stil

Har man bare været i en planteforretning én gang, så ved man, hvor svært det kan være at vælge mellem de mange planter. Men det sørgelige vilkår er, at vi alle er begrænset af hjemmets kvadratmeter, og desværre må nøjes med nogle enkelte. Så det er ekstra vigtigt at vælge rigtigt! Hvad med f.eks.:

  • En fredslilje med aflange, grønne blade og fine hvide blomster
  • En robust sukkulent, som findes i forskellige skulpturelle former
  • En dracena, der giver associationer til tropiske himmelstrøg
  • En monstera med store, flotte og dekorative blade
  • Et citrustræ, der kan få citrusfrugter

Planter kan være dyre – især hvis det skal være de helt store af slagsen. Der kommer hele tiden nye låneudbydere med fordelagtige lån, som du kan overveje, hvis du mangler pengene til den plante, der kan skabe den helt perfekte tropiske stemning i din stue.

Også til dem uden grønne fingre

Frygt ej, hvis du er en af de mange, som gang på gang har måtte kassere planter, der enten er visnet eller druknet, eller på mystisk vis en morgen er gået fuldstændig til. Der findes massere planter, som kun kræver et minimum af pleje og vand, og som du derfor sagtens kan investere i, også selvom du har dårlige erfaringer. En hovedregel er, at planter uden blomster er nemmest at holde, men der findes også planter, såsom fredslilje og kalancho, som får blomster, men stadig er nemme at passe.

Planter giver bedre luft i hjemmet, men kunne du også tænke dig at få bedre energi til hjemmet? Læs mere om energilån på compareloans.d/kok-laan.